Consument – uitvaartverzekering

Onze uitvaartverzekeringen

Vragen over uw verzekering?

  1. Kijk eerst even op de servicepagina van uw verzekering. Daar vindt u waarschijnlijk meteen het antwoord op uw vraag.
  2. Kunt u het antwoord niet vinden? Vul het contactformulier op de servicepagina van uw verzekering in. Dan komt uw vraag meteen bij de juiste medewerker terecht.
  3. Komt u er toch niet uit? Bel ons gerust.

Eerder lieten we u weten dat Lifetri van plan is de natura-uitvaartverzekeringen die in de periode 1983 tot en met 2005 zijn afgesloten bij HUVA, over te dragen van Lifetri Verzekeringen N.V. naar Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V. Lees verder

Polis administratie medewerker

Lifetri Uitvaart Kapitaal

Heeft u een kapitaaluitvaartverzekering afgesloten bij Klaverblad? Dan keren we een bedrag uit waarmee nabestaanden de begrafeniskosten kunnen betalen.

Vragen over uw kapitaal-uitvaartverzekering? Bel 085-020 89 09, stuur een e-mail naar service@lifetri.nl of druk op de knop voor het overzicht van formulieren en veelgestelde vragen

Lifetri Uitvaart Natura

Heeft u een natura-uitvaartverzekering afgesloten bij Lifetri of NUVEMA? Dan rekenen wij de kosten van de begrafenis rechtstreeks af met de uitvaartverzorger.

Vragen over uw natura-uitvaartverzekering? Bel 085-020 89 08, stuur een e-mail naar klantenservice@lifetri.nl of druk op de knop voor het overzicht van formulieren en veelgestelde vragen.

Medewerker Lifetri