Werken bij Lifetri

Onze missie: mensen zelfverzekerd maken. En dat begint bij onszelf.

Bij Lifetri halen we samen het beste uit elkaar. We beoordelen je sollicitatie op je talent, ervaring en enthousiasme. Verder is voor ons iedereen gelijk.

Nederlanders zelf-verzekeren

Een ándere verzekeraar

We willen klanten niet verzekeren, maar zelf-verzekeren. We verkopen geen kant-en-klare pakketten, maar stellen klanten in staat zelfverzekerder te leven met slimme financiële oplossingen die passen bij hun persoonlijke situatie.

Groeien door overnames

Om die belofte waar te maken moeten we eerst groeien. Eerst namen we uitvaartverzekeraar Nuvema over. Daarna de levensverzekeringen van Klaverblad. En vorig jaar zijn we ook de pensioenmarkt ingestapt: Allianz Nederland Groep heeft namelijk alle pensioenaanspraken en -rechten overgedragen aan Lifetri.

Werken bij Lifetri

Bij Lifetri hebben we een digitale focus en agile mindset: snel ontwikkelen, meteen uitproberen en altijd blijven verbeteren.

Iets voor jou?

Hila en Tamar

Waarom werken bij Lifetri?

Lifetri is a young insurer with an experienced board and a wealthy shareholder: Sixth Street Partners. We have great ambitions and see a bright future for the Dutch life insurance market. 

Innovatie

Slimme oplossingen bedenken

Samenwerken

Met gedreven collega's

Ontwikkelen

Ruimte voor persoonlijke groei

Informeel

Gewoon jezelf zijn

Vrijheid

Flexibel werken

En natuurlijk...

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

"We werken tijd- en plaatsonafhankelijk"

Tamar

Waarom Lifetri?

“De dynamiek die Lifetri eigen is, creërt een open sfeer. Er is ruimte voor het signaleren van verbeterpunten én de mogelijkheid om daar ook daadwerkelijk op in te spelen. Wil je iets gedaan krijgen? Doen dan! Binnen deze enthousiaste, ondernemende omgeving geven we elkaar ook de kans om persoonlijk te ontwikkelen. Op basis van grote ambities, streven we er samen naar om verder te komen.”

Omschrijf een typische dag

“Meeste dagen beginnen met een dagstart met het team. Hoewel we allen binnen HR werken, doen we ieder iets heel anders. We bespreken waar we staan en wat er op de planning staat. De rest van de dag werk ik aan mijn projecten. Tussendoor schuif ik aan bij verschillende meetings. De ene keer gebruik ik mijn expertise om een collega verder te helpen of binnen een projectteam input te leveren. Een andere keer haal ik bij anderen informatie op, om zo gezamenlijk verder te komen.”

Wat is jouw grootste uitdaging binnen Lifetri?

“In het begin was dat vooral het organiseren en ordenen van mijn werkzaamheden. Wat wordt er eigenlijk van mij verwacht, wanneer dienen de dingen gedaan te worden? Binnen Lifetri draagt iedereen veel verantwoordelijkheid. Daardoor krijg je de kans om veel te leren en mee te maken. Maar het kan soms ook betekenen dat er door de bomen het bos niet meer gezien wordt. De kunst is dan na te gaan wat daadwerkelijk belangrijk is op dat moment én wat je energie geeft.”

Wat is volgens jou het beste element van werken bij Lifetri

“De vrijheid: er is ruimte voor input over verbeteringen en genoeg interessants om op te pakken. Daarnaast werken we tijd- en plaatsonafhankelijk, waardoor je zelf kan bepalen hoe je je werkdagen indeelt.”

Vacatures

Onze actuele vacatures

CEO Philippe Wits
Fleur & Arno

Wij staan je graag te woord

Wil je meer informatie over een vacature of werken bij Lifetri? Arno staat klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons ook bereiken via recruitment@lifetri.nl of 06-38931106.

volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures en ontwikkelingen.

Tot snel!