Zakelijk

Over Lifetri zakelijk

“We willen klanten niet verzekeren. We willen ze zelf-verzekeren.”

Lifetri Groep is een Nederlandse verzekeraar met een lange geschiedenis. Sinds 2018 heten we Lifetri. Onze uitvaart-, overlijdensrisico- en pensioenverzekeringen geven onze klanten zekerheid over hun toekomst.  

We helpen klanten om na te denken over hun wensen, angsten en dromen. Zo krijgen ze inzicht in wat ze echt willen. Daarna zoeken we samen naar een financiële oplossing. 

Misschien hebben klanten geen verzekering nodig. Dan zeggen we dat ook. 

Lifetri wil klanten zekerheid geven en een rol spelen in hun leven. Dat doen we met uitvaart-, levens en pensioensverzekeringen, en onze persoonlijke aanpak.  

Rutger Zomer, CFRO Lifetri

CFRO Rutger Zomer

Maak kennis met Lifetri - management

Han Rijken - Chief Investment Officer

Han wil met zijn passie voor beleggingen zijn bijdrage leveren aan een gedegen beleggingsportefeuille en zo een goede basis creëren voor de juiste financiële oplossingen voor onze klanten.

Han werkte hiervoor 28 jaar bij ING Investment Management en NN Investment Partners waar hij o.a. verantwoordelijk was voor beleggingen op het gebied van credit, private debt en insurance asset management.

In zijn laatste rol was hij Head of Specialised Fixed Income en lid van het Global Investment Leadership Team, verantwoordelijk voor alle public en private fixed income credit strategieën en teams wereldwijd.

085 – 020 89 08
han.rijken@lifetri.nl

Han RIjken, CIO - Lifetri
CFRO Rutger Zomer

Rutger Zomer - CFRO

Rutger heeft na een loopbaan in de accountancy 25 jaar geleden de overstap naar de verzekeringsbranche gemaakt. Sindsdien heeft hij verschillende operationele en financiële rollen bij verzekeraars vervuld, waaronder die van CFO van Aegon Nederland.

Vanaf 2021 is hij lid van de directie van Lifetri. Zijn langjarige ervaring in de branche zet hij graag in om Lifetri te laten groeien met overnames van nieuwe (pensioen) portefeuilles.

085 – 020 89 08
rutger.zomer@lifetri.nl

 

Financiële informatie

In onze jaarverslagen en rapportages vindt u alle financiële informatie over Lifetri. 

Nieuws van Lifetri

Publication of Lifetri Groep Annual Report 2023

Solvency II ratio at year-end 185%, but still volatile. Positive developments in net income and investment income, commercial growth still behind on expectations.

CEO Philippe Wits stepping down

After 5 years with Lifetri, CEO Philippe Wits is stepping down. Under Philippe’s leadership, Lifetri has grown its balance sheet from €200 million to over €2 billion.

Data gestolen bij leverancier AddComm

Onlangs was er een aanval met ransomware bij onze leverancier AddComm. De criminelen hebben data gestolen.

PensioenPro over samenwerking Stap en Lifetri

PensioenPro legt uit waarom Stap in zee gaat met Lifetri. Lifetri trok vroeg samen op met Stap. Ook de kapitaalpositie en de samenwerking met L&G is voor het pensioenfonds relevant.

Zorgen voor klanten, werknemers en de aarde

Lifetri volgt een ESG-beleid (ESG staat voor milieu, maatschappij en bestuur) 
 
We houden rekening met het klimaat en onze leefomgeving bij het maken van beslissingen.  
 
Zo zorgen we voor onze werknemers, klanten en de aarde. En omdat onze producten ook voor de lange termijn zijn, past het goed bij onze manier van werken.  

Zonnepanelen park
Lifetri boekje

Lifetri & uw pensioenfonds

Lifetri voert de pensioenregelingen uit van Coöperatieve Klaverblad en Allianz Nederland. De deelnemers van de pensioenregelingen krijgen een pensioen dat meegroeit met de inflatie. 
 
Wat kan Lifetri betekenen voor uw ondernemingspensioenfonds? Lees meer over onze visie, aanpak en ervaringen 

Zó komt u bij ons kantoor

Het kan wat ingewikkeld zijn om bij ons kantoor te komen. Dit filmpje wijst de weg.