Over Lifetri

Lifetri Groep is een verzekeraar met een lange historie. Ons portfolio bestaat onder meer uit uit uitvaart-, overlijdensrisico- en pensioenverzekeringen. Onze aandeelhouder Sixth Street partners gaat – net als wij – voor succes op de lange termijn.

Bekijk onze cijfers, rapportages en organisatiecultuur.

CEO Philippe

We willen klanten langetermijnzekerheid bieden en een betekenisvolle rol spelen in hun leven. Onze missie: klanten zelf-verzekeren.

We willen klanten niet verzekeren. We willen ze zelf-verzekeren

Lifetri is een verzekeraar met een lange historie en sinds 2018 met een nieuwe naam. We zijn nog niet zo bekend, maar dat zal snel veranderen.

We gaan klanten zelf-verzekeren door ze inzicht te geven in hun wensen, angsten en dromen. Door ze goed te laten nadenken over wie ze zijn en wat ze willen en pas dán samen op zoek te gaan naar een financiële oplossing.

Of misschien hebben klanten helemaal geen verzekering nodig. Dan zeggen we dat ook.

We willen klanten langetermijnzekerheid bieden en een betekenisvolle rol spelen in hun leven. Bijvoorbeeld met onze uitvaart-, levens- en pensioensverzekeringen.

Bij Lifetri geloven we dat de leven-markt nog volop groeikansen biedt. Zolang we maar voor de lange termijn gaan én voldoende volume hebben. Hoe harder we groeien, hoe beter we klanten zelfverzekerd kunnen maken.

Philippe Wits, CEO Lifetri

Nieuws van Lifetri

Lifetri brengt verzekerde pensioenregelingen onder bij Visma Idella

Levensverzekeraar Lifetri uit Maarssen kiest softwarebedrijf Visma Idella uit Amersfoort als nieuwe pensioenadministrateur en uitvoerder voor de uitkeringen.

Lifetri Groep 2021 results: Solid progress on objectives

Meticulous preparation of Lifetri for the EUR 1,800 billion Dutch pension system transition has resulted in a strong presence in the Dutch market for pension guarantees.

Lifetri Groep investeert in groei met nieuwe benoemingen

De Nederlandse verzekeraar Lifetri Groep heeft de directie versterkt met de benoemingen van een Chief Financial Risk Officer, Chief Investment Officer en Chief Operating Officer.

Meer nieuws van Lifetri

Management Board

Onze missie: klanten zelf-verzekeren. Hoe werken we dagelijks aan het waarmaken van die belofte? Lees al het nieuws over Lifetri. 

Ons ESG-beleid

Windmolen park

Lifetri wil duurzaam investeren en zo zorg dragen voor klanten, werknemers en de aarde. Lees meer over ons ESG-beleid.

Partner voor uw pensioengaranties

Lifetri voert de pensioenregelingen uit van Coöperatieve Klaverblad en Allianz Nederland. De deelnemers van de pensioenregelingen krijgen een pensioen met indexatie op basis van de inflatie.

Wat kan Lifetri beteken voor úw ondernemingspensioenfonds? Lees meer over onze visie, aanpak en ervaringen.

duo