Consument – overlijdensrisicoverzekering

Lifetri Overlijdensrisico

Lifetri biedt geen nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen meer aan. U kunt dus geen overlijdensrisicoverzekering meer afsluiten of verhogen.

Heeft u al een verzekering van Lifetri? Dan verandert er voor u niets.

Vragen over uw verzekering?

  1. Kijk eerst even verder op deze pagina. Daar vindt u waarschijnlijk het antwoord op uw vraag.
  2. Kunt u het antwoord niet vinden? Vul het contactformulier in. Dan komt uw vraag meteen bij de juiste medewerker terecht.
  3. Komt u er toch niet uit? Bel ons gerust: 085 – 020 8906

Meteen regelen

Verhuisd?

Laat het ons weten.

Polis kwijt?

Vraag een kopie.

Nieuwe rekening?

Uw bankrekening voor betalingen.

Automatische incasso

Uw bankrekening voor betalingen.

Stopzetten

Wilt u uw verzekering opzeggen?

Premievrij

Wilt u uw verzekering premievrij maken?

Begunstiging

Wijzig de begunstiging.

Verzekeringnemer

Wilt u de verzekeringnemer wijzigen?

Nabestaande?

Meld een overlijden.

Ontevreden?

Laat het ons vooral weten.

Betalingsachterstand

Samen zoeken we een oplossing

Lifetri is een jonge verzekeraar, opgericht in 2018. Het bestuur heeft veel ervaring in verzekeringen en wordt gesteund door een kapitaalkrachtige en internationale aandeelhouder die eraan gewend is om in complexe en sterk gereguleerde industrieën te opereren. Samen hebben de aandeelhouder en het bestuur een lange termijnstrategie.

Het huidige aanbod van Lifetri Groep bestaat uit levens-, uitvaart- en overlijdens-risicoverzekeringen. Lifetri wil een betekenisvolle rol spelen in het leven van mensen. Dat doen we door de grootste financiële levenszorgen inzichtelijk te maken. Wij willen onze klanten helpen financieel zelfverzekerd te worden. Dat doen we door met kennis en oprechte interesse te ontdekken welke van uw zorgen reëel zijn. Voor reële zorgen gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing. Zelfs als dat geen Lifetri producten zijn.

Lifetri is een platte organisatie zonder vele lagen management. Wij geloven in continu verbeteren waarbij collega’s zelf verantwoordelijkheid dragen. Leidinggevenden hebben een ondersteunende functie met als doel daarvoor het klimaat te creëren en talent aan te jagen. Door onze digitale focus gaan we meer en meer agile werken, wat betekent snel ontwikkelen, uitproberen, leren en direct verbeteren.

Lifetri gelooft dat mensen het verschil maken in een organisatie. Omdat de wereld van financiën complex is en zaken snel veranderen, is investeren in mensen bij Lifetri een top prioriteit. We zorgen er dus niet alleen voor dat we bij blijven op gebied van Wet Financieel Toezicht (WFT) en de vakbekwaamheid. We zorgen er ook voor dat iedereen bij Lifetri zichzelf op persoonlijk vlak ontwikkelt en zich inzet op zijn of haars kwaliteiten.

Veelgestelde vragen over Lifetri Overlijdensrisico

Vragen over uw overlijdensrisicoverzekering? Kijk eerst even bij de veel gestelde vragen. Waarschijnlijk staat het antwoord op uw vraag er al tussen.

Zo werkt uw verzekering

Meer weten over uw overlijdensrisicoverzekering bij Lifetri? Download de uitgebreide uitleg van onze voorwaarden of dienstverlening.

HR-team

Vragen? We helpen u graag

Lifetri
Bisonspoor 3002-D301
3605 LT Maarssen
Postbus 464
3800 AL Amersfoort
Tel: 085 – 0208906 (ma-vr: 09.00-17.00)

Nog veel handiger: stuur uw vraag via het contactformulier. Dan kunnen we u snel helpen met het juiste antwoord. Ook bij meer ingewikkelde vragen.