Werken bij – testimonials

Testimonials

Verhalen van collega's

CFRO Rutger Zomer

We werken plaats- en tijdsonafhankelijk

Waarom Lifetri?

“Omdat ik hier mijn droom kan waar maken om een bedrijf te laten groeien, met focus op de lange termijn en te zorgen dat mensen in Nederland zelfverzekerde keuzes maken. Het is vrij uniek dat er in de financiële markt een compleet nieuw bedrijf neergezet kan worden met de meest moderne technologie. Daar wilde ik bij zijn!”

Omschrijf een typische dag

“Een typische dag is in ieder geval een dag met behoorlijk veel meetings, nu nog veel online, maar steeds meer fysiek. Veel gesprekken gaan met name over hoe het gaat, waar mensen staan, wat er nodig is om verder te komen. Veranderingen gaan immers snel. Dat wisselt heel erg met diverse gesprekken met management, aandeelhouders of de raad van commissarissen. Uiteraard gaat het veel over overnames en groei.”

 

Wat is jouw grootste uitdaging binnen Lifetri?

“We zijn al heel hard gegroeid maar we moeten nog meer deals binnen halen. Daarnaast dat alle kwaliteiten van een ieder worden ingezet. Over afdelingen, projecten en eigen verantwoordelijkheden heen. Dat mensen we heel snel groeien in omvang maar niet in mensen en complexiteit. Tenslotte om verder te gaan met de transformatie van onszelf als bedrijf, digitaliseren, focus op de klant en continu nieuwsgierig blijven en onderzoeken.”

Wat is volgens jou het beste element van werken bij Lifetri

“Dat we de vrijheid en de ruimte hebben om iets te creëren wat uniek is in Nederland en nog niet bestaat. Wanneer krijg je die kans nou?”

Vrijheid, ongedwongenheid en grote variatie

Onze HR man Arno

Waarom Lifetri?
“Vanwege de vrijheid, de ongedwongenheid en de grote variatie aan zaken waar je mee bezig kan en mag zijn.”

Omschrijf een typische dag

“Kletsen en typen over de meest uiteenlopende dingen. Vandaag begint die met een dagstart met het team. Daarna volgt de kwartaalevaluatie met risk- & compliance, een overleg met een detacheerder over personele bezetting en een afspraak over onze interne communicatie (dat waarschijnlijk naadloos overgaat in een discussie over voetbal)”

 

Wat is jouw grootste uitdaging binnen Lifetri?
“De connectie en samenwerking tussen de teams. Die is na een jaar thuiswerken niet slecht, maar de natuurlijke grenzen tussen teams worden wel groter als je elkaar niet ziet. Daarom investeren we het afgelopen jaar behoorlijk in (digitale) bijeenkomsten, zelfverzekerd-sessies, het Lifetri Thuis team. En na de zomer in meer fysieke en inspirerende bijeenkomsten.”

Wat is volgens jou het beste element van werken bij Lifetri?

“Vrijheid om te leren, over grenzen van je functie heen te kunnen kijken en initiatief te nemen. En de mogelijkheid om hier samen met anderen in op te trekken.”

Heel prettig om te werken in een open cultuur

Jan, onze buy-out specialist

Waarom Lifetri?
“Lifetri is een nieuwe speler in de markt van overname van lange termijn garanties, zoals o.a. buy-outs. Er zit veel dynamiek in de organisatie en er lopen enorm ervaren professionals in rond. Ook de relatie met de holding en de investeerder maken het anders dan het werken in mijn vorige leven bij een grote pensioenverzekeraar. Daarom ben ik graag ingegaan op het aanbod om bij Lifetri te komen werken.”

Omschrijf een typische dag
“Op een willekeurige werkdag bij Lifetri heb ik meerdere keren contact met directe sales-collega’s over lopende trajecten, is er een meeting over een op korte termijn uit te brengen pensioenvoorstel, is er proactief telefonisch contact met een consultant over een uitstaand voorstel, praten we als salesteam in een overleg bij over de voortgang van onze plannen en acties en bespreken we in een call met een adviseur het marketingplan.”

 

Wat is jouw grootste uitdaging binnen Lifetri?
“Onder aan de streep komt het erop neer dat ik betaald wordt om samen met de andere sales-collega’s nieuwe pensioenklanten binnen te halen. De grootste uitdaging is om de ambities die we hebben met elkaar te realiseren, dat we als Lifetri dé partij worden waar je als pensioenfonds niet meer omheen kunt als je voor lange termijn zekerheid kiest.”

Wat is volgens jou het beste element van werken bij Lifetri?
“Het is heel prettig om te werken in een open cultuur met korte lijnen en met hoog gekwalificeerde en zeer ervaren collega’s.”