Consument – welkom

Welkom bij Lifetri

Met de verkoop van het onderdeel Levensverzekeringen door Klaverblad aan Lifetri is ook uw levensverzekering aan ons overgedragen.
 
Uw polis, adviseur en voorwaarden blijven gewoon zoals ze waren. Alles wat u verder moet weten over uw verzekering bij Lifetri hebben we hier voor u op een rij gezet.

Man met baard visual

Kies uw Klaverblad verzekering

Vragen over uw verzekering? Kies eerst welke verzekering u bij Klaverblad heeft afgesloten: uitvaart of overlijdensrisico? Dan verwijzen we u naar de juiste servicepagina’s.

Veelgestelde vragen

Lifetri is een jonge verzekeraar, opgericht in 2018. Het bestuur heeft veel ervaring in verzekeringen en wordt gesteund door een kapitaalkrachtige en internationale aandeelhouder die eraan gewend is om in complexe en sterk gereguleerde industrieën te opereren. Samen hebben de aandeelhouder en het bestuur een lange termijnstrategie.

Levensverzekeringen zijn er voor de lange termijn en het is belangrijk dat dit ook zo blijft. Uw verzekering wijzigt niet. Uw rechten blijven dus volledig behouden en beschermd bij de overname door Lifetri Groep. We zijn als Lifetri wel continu bezig de dienstverlening en productvoorwaarden te verbeteren. Mochten deze verbeteringen worden doorgevoerd in de toekomst dan stellen we u daarvan uiteraard op de hoogte.

Nee, als u via een intermediair een verzekering heeft afgesloten verandert daar niks aan. U kunt gewoon contact opnemen met uw intermediair wanneer u vragen heeft over uw verzekering of wanneer er iets wijzigt in uw persoonlijke situatie. Uw adviseur werkt samen met Lifetri en is op de hoogte van de overname.

Lifetri wil het haar klanten zo makkelijk mogelijk maken en tegelijkertijd een persoonlijke dienstverlening geven. Wij gaan voor dezelfde service die u van Klaverblad gewend bent en daar voegen we uiteraard graag wat aan toe. We blijven onze dienstverlening steeds verder optimaliseren en personaliseren. Heeft u daar zelf een idee voor, laat het ons weten. Daar leren we veel van dus we horen het graag!

We houden ons netjes aan de privacywet- en regelgeving en gebruiken uw gegevens op dezelfde manier als Klaverblad.

Jazeker. Lifetri heeft alleen de uitvaart- en overlijdensrisicoverzekeringen van Klaverblad overgenomen.

Lifetri ziet een mooie toekomst voor de Nederlandse leven-markt. Klaverblad wil zich juist richten op haar schade- en inkomensverzekeringen.
 

Klaverblad Levensverzekeringen is vanaf 4 maart 2020 overgenomen door Lifetri Groep en ondergebracht bij de verzekeraar Lifetri Verzekeringen, een onderdeel van Lifetri Groep.

Op 4 maart 2020 heeft De Nederlandsche Bank toestemming gegeven voor de overname. Ook de Autoriteit Consument & Markt stemde ermee in.
 

U zit met vragen?

Lees de veelgestelde vragen even door, allicht staat uw antwoord hier al tussen.

Nog steeds een vraag? We helpen u graag verder

Lifetri
Bisonspoor 3002-D301
3605 LT Maarssen

Postbus 464
3800 AL Amersfoort
Tel: (ma-vr: 09.00-17.00)

Nog veel handiger: stuur uw vraag via het contactformulier. Dan kunnen we u snel helpen met het juiste antwoord. Ook bij meer ingewikkelde vragen.

Jonge vrouw met gele trui visual