Lifetri Intermediair

Bent u intermediair van Lifetri en wilt u:

  • Uw portefeuille inzien?
  • Financiële gegevens raadplegen?
  • Basismutaties doorvoeren?

Regel het eenvoudig online op de Intermediair Portal. Nu alleen nog voor de overlijdensrisicoverzekeringen, straks ook voor de uitvaartverzekeringen.
 
Inloggen gaat via eHerkenning.
Lukt het niet? Hier de handleiding.

Onjuist verzonden polisbladen tussen 22 en 24 juli

U heeft mogelijk van ons onlangs per e-mail een (grote) hoeveelheid kopie polisbladen ontvangen. Die verzending was onjuist.
 
Onze excuses voor het ongemak. U kunt alle polisbladen die u tussen 22 en 24 juli per e-mail heeft ontvangen als niet-verzonden beschouwen en gerust verwijderen.
 
We kunnen u verzekeren dat deze polisbladen niet zijn verzonden naar uw klanten.

Jan

Uw leven portefeuille van Klaverblad naar Lifetri

Het is zover! Vanaf 28 maart bedient Lifetri de gehele Klaverblad leven-portefeuille. De overlijdensrisicoverzekeringen waren al overgezet, op 28 maart 2022 volgt de rest.

Wat betekent dat voor u als intermediair? We hebben alvast een overzicht van vragen en antwoorden gemaakt.

Als eerste op de hoogte

Natuurlijk brengen we onze intermediairs als eersten op de hoogte van de ontwikkelingen bij Lifetri. Bekijk de meest recente e-mails naar Lifetri Intermediairs.

Samenwerken in de levenmarkt

Samen bouwen we aan een excellente band met klanten. Hoe we dat gaan doen? Door relevante informatie te bieden aan klanten en waardevolle interacties met ze aan te gaan.

Loyalere klanten

Wij willen niet gewoon maar verkopen. We willen service verlenen op basis van oprechte interesse en eerlijke dialoog. Samen bouwen we zo aan het vertrouwen. Dat zorgt voor loyale klanten die geholpen worden met echte vragen.

Lage kosten, hoge service

We geloven dat goede service hand in hand gaat met lage kosten. Door standaardvragen automatisch af te handelen blijft er tijd over om complexere vragen van klanten te beantwoorden, service-op-maat.

Veelgestelde vragen

Lifetri is een jonge verzekeraar, opgericht in 2018. Het bestuur heeft veel ervaring in verzekeringen en wordt gesteund door SSP als aandeelhouder. Dit is een kapitaalkrachtige en internationale aandeelhouder die eraan gewend is om in complexe en sterk gereguleerde industrieën te opereren. Samen hebben de aandeelhouder en het bestuur een lange termijnstrategie.

Klaverblad draagt uw gegevens en die van uw polishouders over aan Lifetri Groep. Voor uw klanten of hun relatie met u als intermediair verandert er verder niets.

Nee, de polisnummers veranderen niet.

Nee, uw relatienummer blijft hetzelfde (met een kleine toevoeging)

Na de migratie van de Klaverblad leven-portefeuille vindt u op het extranet van Klaverblad alleen nog de schadeverzekeringen die u voor uw klanten heeft afgesloten.

Ja, u krijgt van ons dezelfde overzichten die u gewend bent van Klaverblad.

Neem contact op met de Lifetri Intermediairsdesk

Stuur je vraag via het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk.

Tamar