Financiële informatie over Lifetri Groep

Over Lifetri Groep

Lifetri is een verzekeraar met zeer ervaren medewerkers en management. We hebben een lange historie en bestaan uit onder meer Klaverblad Levensverzekering N.V. De naam Lifetri is in 2018 gekozen om aan te geven dat we samen met klanten willen groeien en tevens diep geworteld in de maatschappij staan.

Lifetri heeft een zeer kapitaalkrachtige aandeelhouder Sixth Street Partners (“Sixth Street”). Die gaat net als wij voor succes op de lange termijn.

Bekijk onze cijfers, rapportages en organisatiestructuur.

Medewerker

Uitgifte Tier 2 Notes succesvol afgerond

Lifetri heeft met succes haar eerste uitgifte van 80 miljoen euro Tier 2 Notes afgerond ter verdere ondersteuning van haar groeiambitie op het gebied van pensioen buy-outs.

Hier vindt u het volledige bericht (in Nederlands en Engels)

Financiële informatie

Maak kennis met onze mensen

Philippe Wits - CEO

Philippe wil met Lifetri mensen zelf-verzekerd maken. Eerst klanten laten nadenken over wie ze zijn en wat ze willen. En ze pas dan helpen met de juiste financiële oplossingen. Philippe was hiervoor onder meer Chief Digital en Directeur Leven bij A.S.R. en CEO van Ardanta.

085 – 020 89 08
philippe.wits@lifetri.nl

Philippe Wits
Menno Harkema

Menno Harkema - Chief Financial & Risk Manager

Menno geeft graag inzicht in cijfers en risico’s en wil met een combinatie van een ondernemende houding en kritische blik, een duurzame bijdrage leveren aan de resultaten van Lifetri. Menno werkte hiervoor onder meer bij A.S.R,, Axent, Triodos en VVAA.

085 – 020 89 08
menno.harkema@lifetri.nl

Han Rijken - Chief Investment Officer

Han wil met zijn passie voor beleggingen zijn bijdrage leveren aan een gedegen beleggingsportefeuille en zo een goede basis creëren voor de juiste financiële oplossingen voor onze klanten. Han werkte hiervoor bij NN Investment Partners.

085 – 020 89 08
han.rijken@lifetri.nl

Han Rijken
Rutger Zomer

Rutger Zomer - COO

Rutger heeft als missie om de klanten van Lifetri optimaal te bedienen. Met zijn lange ervaring in de verzekeringswereld wil hij een verdere bijdrage leveren aan de groei van Lifetri met nieuwe portefeuilles. Hiervoor was Rutger CFO van Aegon Nederland.

085 – 020 89 08
rutger.zomer@lifetri.nl

Onze aandeelhouder: Sixth Street Partners

Lifetri heeft een kapitaalkrachtige aandeelhouder: Sixth Street Partners, dat is gespecialiseerd in langetermijninvesteringen in complexe, sterk gereguleerde industrieën.

Sixth Street chart