Polisvoorwaarden

De belangrijkste punten uit onze voorwaarden

  • Lifetri vermeldt altijd het verzekerde bedrag op de polis. Meer informatie hierover leest u in artikel 10 van onze polisvoorwaarden.
     
  • U heeft vrije keuze van uitvaartverzorger. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Lifetri kort de uitkering dus niet wanneer gebruik wordt gemaakt van de diensten van een niet-aangesloten uitvaartverzorger. Meer informatie hierover leest u in artikel 10 van onze polisvoorwaarden.
     
  • Lifetri kent geen indexering. De Lifetri uitvaartverzekering is gebaseerd op de door u gekozen diensten en op het prijsniveau van de uitvaartverzorger naar keuze. Wij informeren jaarlijks bij de betreffende uitvaartverzorger of de prijzen van de door u gekozen diensten zijn aangepast. Indien dit het geval is, zullen wij u hierover informeren. Tevens zullen wij u een schriftelijk voorstel voor een premie aanpassing doen. Dit doen wij om te voorkomen dat uw nabestaanden een rekening krijgen voor diensten die duurder zijn geworden en het verzekerde bedrag de kosten van de door u gekozen uitvaart niet meer dekt. Indien u niet akkoord gaat met deze verhoging, dan kunt u dit natuurlijk aangeven. Het verzekerde bedrag wordt dan niet aangepast. Meer informatie hierover leest u in artikel 14 van onze polisvoorwaarden.