Betalingsachterstand?
Samen zoeken we een oplossing

Wacht bij een betalingsachterstand niet tot de rekeningen zich opstapelen. Neem meteen contact met ons op. Dan zoeken we samen een oplossing.

Zelfverzekerd

Mogelijke manieren om uw betalingsachterstand in te lopen

We kijken eerst naar uw persoonlijke situatie. Wat zijn uw wensen, behoeften en mogelijkheden? Daarna zoeken we de oplossing die het beste bij u past.

Bijvoorbeeld:
Een andere betaalmogelijkheid
Een andere betalingstermijn
Een aanpassing van de dekking

U krijgt een bevestiging van de gemaakte afspraken

Wanneer u een betalingsregeling met ons afspreekt ontvangt u een bevestiging met de voorwaarden van de regeling, de afgesproken termijnen, de data voor de betalingen en waar u terecht kunt met vragen.

U kunt dus altijd de afspraken later nalezen.

 

couple
Jan

Betaal op tijd en voorkom te grote achterstanden

Voorkom dat uw rekeningen zich opstapelen. Hoe langer u wacht met betalen, hoe groter uw betalingsachterstand. En dan loopt u het gevaar dat u uw achterstand niet meer kunt inlopen.

Uiteindelijk zullen we dan uw verzekering moeten stopzetten en vervalt uw dekking. We hopen natuurlijk dat het niet zo ver komt.

Wat als u meerdere verzekeringen bij ons heeft?

Als u één van uw verzekeringen niet betaalt, maar de andere wel dan gelden de betalingsherinneringen alleen voor de verzekering met de achterstallige premie. De andere verzekeringen lopen dan gewoon door.

Als u meerdere verzekeringen niet betaalt dan kunnen we de vorderingen bij elkaar optellen. We schakelen dan uiteindelijk ook één incassobureau in voor de totale achterstallige premie.

jongens